Samsung

S-Pen i Samsung Galaxy Note 9 är ”värd att vänta på”

Den 9:e augusti kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren förväntas visa upp det nya flaggskeppet Galaxy Note 9. Nu har en källa gått ut och sagt att pekpennan i Galaxy Note 9 kommer vara ”värd att vänta på”. 

Vad det innebär är i nuläget högst oklart. Det har däremot spekulerats om att Galaxy Note 9 kommer få en pekpenna som kommer ha inbyggd blåtand. Men den här funktionen ska du till exempel kunna ringa upp din Galaxy Note 9 (om den befinner sig max 10 meter från telefonen). Det ska bli mycket intressant att se vad Samsung kommer hitta på med årets S-Pen!

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...