HMD Global Nokia

HMD Global jobbar på Nokiamobil med Snapdragon 845

Roland Quandt har under dagen gått ut och avslöjat att HMD Global kommer presentera ett nytt flaggskepp inom kort.

Det framgår inte att HMD Global kommer släppa en smartphone med just Snapdragon 845, men något annat skulle vara högst osannolikt med tanke på att HMD hittils bara släppts telefoner med chipp från Qualcomm.

Dessutom säger Roland att HMD:s nya mobil kommer bjuda på en överraskning. Han avslutar med att säga att vi ska hålla ögonen öppna under morgondagen!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...