Xiaomi

Specialupplaga av Xiaomi Mi 6X läcker

Inom kort kommer Xiaomi introducera en specialupplaga av företagets mellanklassare Mi 6X. 

Inom kort kommer Xiaomi introducera en Hatsune Miku-upplaga av företagets mellanklassare Xiaomi Mi 6X. På bilderna i den här artikeln kan vi se att telefonen kommer få en mintgrön baksida tillsammans med en vit framsida.

Xiaomi Mi 6X presenterades i april och erbjuder bland annat en 5,99 tumsskärm i formatet 18:9 tillsammans med processorn Snapdragon 660.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...