OnePlus hintar om samarbete med flera operatörer samt att OnePlus 7 kommer vara utrustad med 5G

Lästid24 Sekunder

För en tid sedan rapporterade jag om att OnePlus kunde komma att visa upp en av världens första telefoner med stöd för 5G, något som VD-assistenten Eric Gass mer eller mindre nu bekräftat! 

I ett inlägg på Linkedin skriver Gass att företaget planerar ”ett bättre flaggskepp för världen” samt att han ber kunder i USA hålla extra stort utkik. Detta antagligen för att OnePlus antagligen kommer börja samarbete med åtminstone en amerikansk operatör i och med lanseringen av OnePlus 7.

Screenshot Capture - 2018-07-03 - 13-52-25.png

 

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.