Evan Blass släpper bild på Huawei Talkband B5

Det ser ut som att Huawei inom kort kommer visa upp ett nytt aktivitetsarmband. Evan Blass har nu lagt ut en bild på det nya armbandet Huawei TalkBand B5. 

Det är för tillfället oklart vilka specifikationer TalkBand B5 kommer få. Det vi kan se är att huvudenheten går att ta loss från armbandet (som kommer kunna köpas i metall eller läder). Utöver detta kan vi även se att Huawei TalkBand B5 kommer få av/på-knappen placerad på den högra långsidan.

Några specifikationer har som sagts inte nämnts, men det skulle förvåna mig om TalkBand B5 inte kommer bli IP67-klassad. Det är oklart när Huawei kommer presentera TalkBand B5. Förhoppningsvis blir det inom kort eftersom att en officiell bild publicerats på armbandet.

Just nu: få sex månader gratis Supercharging via denna länk!