Xiaomi Mi A2 är nära!

Det ser ut som att Xiaomi inom kort kommer offentliggöra sin andra Android One-mobil genom tiderna! Uppföljaren till förra årets Xiaomi Mi A1 heter Mi A2 och kommer ha en hårdvara baserad på Xiaomi Mi 6X. 

För dig som inte gillar Xiaomi:s tunga gränssnitt MIUI kan det vara en bra ide att ta en titt på Android One, en typ av gränssnitt som fler och fler Androidtillverkare börjar erbjuda i sina smartphones. Förra året satsade kinesiska Xiaomi på sin första Android One-baserade Android One-mobil Xiaomi Mi A1. Nu ser det ut som att Xiaomi inom kort kommer visa upp en uppföljare till Mi A1 vid namn Mi A2.

Mi A2 har nyligen fastnat på en bild där vi kan se lite information om mobilen. Xiaomi Mi A2 kommer att skeppas med Android 8.1 Oreo från start. Hårdvarumässigt handlar det som sagt om en omgjort Xiaomi Mi 6X. Det innebär att Xiaomi Mi A2 kommer få en 5,99 tumsskärm med Full HD+ – upplösning. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 660 med 6 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter det dubbla 20 MP-kameror och i övrigt kommer telefonen få ett 3010 mAh-batteri.

Som vi kan se på bilden här nere så kommer Xiaomi Mi A2 inte få någon flärp på framsidan men det avlånga formatet 18:9.

fb_img_15307124225884423.jpg

Källa: SlashLeaks

 

Sånt som också kan intressera…

Lämna en kommentar