Specifikationer och konceptvideo på OnePlus 6T

Med mycket stor sannolikhet kommer OnePlus hålla ett event i november där företaget kommer visa upp nya flaggskeppet OnePlus 6T. Nu påstår sig en källa ha fått tag i några specifikationer till OnePlus 6T! 

Av bilderna att döma kommer OnePlus 6T påminna en hel del om OPPO Find X. Det då mobilen ser ut att få uppfällbara främre kameror. Som jag nämnde ser det ut som att mobilen kommer få dubbla kameror, två kameror som sägs få upplösningen 16 megapixel vardera.

På baksidan påstås det att OnePlus 6T kommer få tre kameror på 20, 16 och 8 megapixel. Fingeravtrycksläsaren påstås vara inbäddad under den 6,4 tums stora skärmen (som allt jämnt påstås få Full HD+ – upplösning). Under huven ser det ut som att vi hittar processorn Snapdragon 845 med 6/64, 8/128 eller 8/256 GB inbyggt minne.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!