Samsung Wear OS

Bekräftat: Samsung Galaxy Watch visas upp på årets IFA-mässa

Det här året sägs det att Samsung kommer skippa Tizen för att istället hoppa på Android Wear-tåget. Uppföljaren till Gear S3 sägs inte heta Gear S4 utan Galaxy Watch. 

Enligt uppgifter kommer Samsung visa upp smartklockan Samsung Galaxy Watch på årets IFA-mässa, en mässa som drar igång i början av september. Enligt källan kommer Samsungs kommande klocka fungera bättre ihop med Samsungs egna mobiler, och det ska vara anledningen till namnbytet Galaxy Watch (samt att den kör Android Wear istället för Tizen).

 

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.