Apple

Benjamin Geskin: iPad Pro 11″ blir lika stor som iPad 10,5″

I september kommer Apple troligtvis hålla ett event där tillverkaren inte bara kommer visa upp nya mobiler utan även nya surfplattor. 

Enligt nya uppgifter kommer Apple ha ökat skärmstorleken från 10,5″ till 11″. Trots det ska Apple inte ha ökat yttermåttet på den nya plattan. Det eftersom det ser ut som att Apple slopat hemknappen för att ersätta dessa med svepgester samt att man implementerat FaceID istället för TouchID och på så sätt kunnat minska ramarna runt displayen.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.