LG Wear OS

LG kan komma att visa upp två nya smartwatches den här månaden

För ett tag sedan rapporterade jag om att två nya smarta klockor från LG hade dykt upp på nätet. Nu ser det ut som att dessa är nära lansering! 

Klockorna har beteckningen LM-W315 respektive LM-W319. Däremot ser det bara ut som att specifikationerna påträffats på W315. Enligt källan kommer den här klockan få en rund 1,2 tumsskärm. Under huven förväntas chippet Snapdragon 2100 sitta tillsammans med 768 MB RAM och 4 GB internt minne. Klockan förväntas också vara IP68-klassad.

Bägge klockor ska köra Wear OS.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.