Samsung

Konceptvideo på Samsung Galaxy Note 9 baserad på alla läckor om mobilen

Den 9:e augusti kommer Samsung hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya flaggskeppet Galaxy Note 9. Nu har en konceptvideo skapats på mobilen. 

I videon nedan kan vi se att Samsung Galaxy Note 9 kommer påminna en hel del om Galaxy Note 8 på dess framsida. På baksidan ser vi att mobilen fått dubbla kameror tillsammans med en fingeravtrycksläsare placerad strax under dessa. Videon visar att Galaxy Note 9 antagligen kommer få ett 4000 mAh-batteri och en S-Pen med inbyggd blåtand.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.