Så mycket bättre kan uppföljaren till OnePlus 6 bli!

I november kommer OnePlus med största sannolikhet hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp uppföljaren till OnePlus 6, en modell som kommer kallas för OnePlus 6T.

Enligt färska uppgifter kommer OnePlus 6T erbjuda en rad förbättringar mot OnePlus 6. Först och främst sägs det att mobilen kommer få trådlös laddning. Utöver det sägs det att OnePlus 6T kommer få IP68-klassning (vilket är ett måste i Sverige). Till de större förbättringarna tillhör ett kraftigt förbättrat kamerasystem på mobilens baksida då det spekulerats om att OnePlus 6T kommer få tre kameror på baksidan (20 + 16 + 8 megapixlar).

Det återstår givetvis att se om dessa uppgifter stämmer!

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...