OnePlus

ASBYT jämför OnePlus One mot dagens ”moderna” smartphones

ASBYT har nyligen släppt en video där han jämför OnePlus One med dagens ”moderna” smartphones. 

Visst ser man att det hänt en hel del inom smartphoneutvecklingen sedan OnePlus släppte sin första smartphone ”One”. Däremot har priserna för OnePlus mobiler gått upp drastiskt sedan lanseringen av OnePlus One, speciellt med tanke på att ASBYT kunde få tag på en OnePlus One i bra skick för 60 dollar.

Hela videon kan ni se här nedan!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...