Huawei X blir företagets första vikbara Androidmobil, presenteras i december

Samsung kommer antagligen visa upp en vikbar smartphone någon gång under nästa år. Nu ser det även ut som att Huawei kommer presentera en vikbar mobil. 

Enligt uppgifter kommer Huaweis vikbara mobil kunna vikas i 360 grader. Om dessa uppgifter stämmer innebär det antagligen att man kommer kunna vika telefonen runt handleden. Under huven sägs det att mobilen kommer få Huaweis nya Kirin 980 chipp, antingen med 6/64 eller 8/256 GB inbyggt minne.

På baksidan ser det ut som att mobilen kommer få dubbla 16 MP-kameror medans framsidan antagligen kommer prydas av en enkel 20 MP-kamera. Enligt källan kommer Huawei presentera sin första vikbara Androidmobil i december det här året! Telefonen ska, enligt källan, kosta motsvarande 1047 dollar.

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...