Samsung Galaxy S10 kommer få mycket mer display-yta än föregångaren

Med största sannolikhet kommer Samsung visa upp nästa års flaggskeppsserie, Galaxy S10-serien, under nästa års MWC-evenemang. 

Nu påstår en trovärdig källa att Samsung Galaxy S10-serien kommer få “mycket bättre” skärmyta på framsidan mot föregångarna Galaxy S9 och S9+. Samsung Galaxy S9 och S9+ har mycket skärmyta på framsidan, så det enda möjliga (enligt mig) är att Galaxy S10 kan komma att likna OPPO Find X.

Samsung Galaxy S10 sägs bli tillgänglig i tre olika versioner. Den minsta modellen ska erbjuda en platt 5 tumsskärm. Den andra modellen ska erbjuda en välvd 5,8 tumsskärm (med dubbla kameror) medans den tredje modellen ska erbjuda en välvd 6,4 tumsskärm (och erbjuda tre bakre kameror).

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...