Så kan specifikationerna för Huawei P30 Pro bli

Jag misstänker att Huawei kommer hålla ett event i mars nästa år där tillverkaren kan komma att offentliggöra de nya mobilerna P30 och P30 Pro. Nu kan specifikationerna ha avslöjats till P30 Pro.

Enligt källan kommer Huawei P30 Pro få en kurvad 6,41 tumsskärm med Quad HD+ – upplösning i formatet 18,7:9. Under huven sägs det att mobilen kommer få processorn Kirin 1020 tillsammans med antingen 6, 8 eller 10 GB inbyggt minne. Telefonen sägs få från 256 till 1024 GB inbyggt minne. På baksidan sägs det att P30 Pro kommer få tre kameror (41 + 20 + 8 MP) tillsammans med dubbla främre kameror (25 + 13 MP). De bakre kamerorna ska stödja upp till 8x optisk zoom medans de främre kamerorna sägs få 2x optisk zoom.

Enligt källan kommer P30 Pro få uppfällbara främre och bakre kameror (likt det OPPO Find X fått). I övrigt sägs det att P30 Pro kommer få en fingeravtrycksläsare placerad under displayen tillsammans med ett rejält batteri på 5000 mAh. För första gången sägs det också att Huawei kommer skicka med trådlös QI-laddning i en smartphone. Enligt källan kommer P30 Pro kosta 800 dollar när den släpps.

Det finns mycket tid kvar för spekulerande, så dessa uppgifter bör tas med en nypa salt.

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...