By Rasmus Hellmyrs – En fulltidsnörd

Xperia XZ2 Premium utklassar Galaxy S9+ i kameratest

2 min read

Recensionsexemplar av Xperia XZ2 Premium har börjar rullas ut till diverse tech-media i USA. Nu har en YouTuber tagit en närmare titt på hur bra kameran i XZ2 Premium presterar mot kameran i Samsung Galaxy S9+.

På videofronten ser det ut som att Xperia XZ2 Premium är bra mycket bättre när det kommer till att spela in video i Full HD (1080p). Lustigt nog ser det ut som att Samsung Galaxy S9+ slår XZ2 Premium när det kommer till videoinspelning i 4K. Xperia XZ2 Premium ser däremot ut att ta bättre bilder än Galaxy S9+.

Om allt detta stämmer kommer visa sig när jag får hem ett testexemplar av Xperia XZ2 Premium.

Rekommenderade smartphones

FrånPriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...