Jag tar en titt på OnePlus 6 Amber RED

På grund av semester kommer här mitt något försenade inlägg om OnePlus 6 i färgen Amber RED. Ack så trevlig färg OnePlus släppt sitt nya flaggskepp i! 

Med tanke på att det är många som redan hunnit ta en titt på den nyaste OnePlus 6-medlemmen så var förväntningarna höga på OnePlus 6 i rött. Oj så snygg den röda OnePlus 6:an är i den röda färgen. OnePlus 5T släpptes även den i en röd upplaga. Däremot var den inte alls lika snygg eftersom OnePlus då använde sig av en aluminiumbaksida.

Med OnePlus 6 har företaget valt att använda sig av en glasbaksida, och här ser man verkligen hur snygg det är med rött i glasutförande. Ramen som löper längs med mobilen är också den röd. Framsidan är svart, och det är sedan tidigare känt att svart och rött passar bra ihop.

Jag har sedan tidigare den blanksvarta varianten av mobilen. Den största fördelen med den röda mot den blanksvarta är helt klart att den röda inte drar åt sig lika mycket fingeravtryck. Jag brukar inte tycka det är snyggt med gulddetaljer på smartphones, men på den röda OnePlus 6 tycker jag faktiskt det passar riktigt bra!

37745295_959181177597901_5464246729014509568_n
OnePlus 6 i Amber RED mot OnePlus 6 i Mirror Black
Annons
Sidan laddas...