Kategorier
Samsung

Evan Blass publicerar högupplöst bild på Samsung Galaxy Note 9

Bild efter bild har publicerats på Samsung Galaxy Note 9. Det är bara konstatera att Galaxy Note 9 är tillverkarens mobil som man lyckats hålla minst hemlig bland alla Galaxy-lanseringar. 

Nu har Evan Blass publicerat en produktbild på Samsung Galaxy Note 9 i färgerna blått, brunt och svart. Vi ser att samtliga modeller kommer få svarta framsidor men olika kulörer på baksidorna. Det har redan bekräftats att Samsung Galaxy Note 9 kommer få ett 4000 mAh-batteri samt att mobilen kommer få dubbla bakre kameror.

https://twitter.com/evleaks/status/1021807142825811968

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.