Rykte: det här är OnePlus 7!

Det har nyligen dykt upp en bild som påstås vara på OnePlus kommande v-flaggskepp OnePlus 7. Telefonen på bilden har många likheter med OPPO Find X. 

Det är mycket troligt att OnePlus 7 kommer likna OPPO Find X väldigt mycket. Det eftersom att mobiltillverkarna i grund och botten är samma företag. Telefonen på bilden nedan har väldigt mycket skärmyta och det ser ut som att OnePlus 7 kommer utrustas med dubbla främre pop-up kameror.

Enligt källan kommer OnePlus 7 vara utrustad med processorn Snapdragon 855, antingen med 8/128 eller 8/256 GB inbyggt minne. OnePlus 7 sägs också få tre kameror på baksidan. Dessa uppgifter bör tas med en nypa salt.

OnePlus7-IGeekPhone-3-357x336

 

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...