Bild dyker upp på Xiaomi Mi Mix 3, sägs få en 6,39 tumsskärm

Det sägs att Xiaomi kommer hålla ett event i september där tillverkaren kommer visa upp nya flaggskeppet Mi Mix 3. Nu kan en bild ha läckt ut på mobilen tillsammans med en del specifikationer.

Det har tidigare spekulerats om att Xiaomi Mi Mix 3 kommer likna Vivo NEX (sett till utsidan). Detta är något dagens bild också bekräftar. Xiaomi Mi Mix 3 ser kort och gott ut att få typ display på hela framsidan.

Enligt källan kommer Xiaomi Mi Mix 3 få en 6,39 tumsskärm tillverkad av LG. Displayen ska få Full HD+ – upplösning och vara av OLED-typ. Mi Mix 3 sägs få samma dubbla kameror som sitter i Xiaomi Mi Mix 2S.

Xiaomi-Mi-Mix-3-Leaked-Images-igeekphone-1-1-702x336.jpg

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.