Nokia 9 kan få fyra kameror på baksidan

Jag skrev nyligen att HMD Global kan begära så mycket som över 1000 dollar för sitt kommande flaggskepp Nokia 9. Nu ser det ut som att Nokia 9 kan komma att bli utrustad med fyra bakre kameror! 

Enligt uppgifter är Huaweis trippla bakre kameror ”ingenting mot det som kommer”. Detta enligt en användare på Twitter. Användaren säger att det inte rör sig om någon telefon från Huawei som kommer få fyra kameror på baksidan utan uppger endast att det rör sig om en annan mobiltillverkare.

Med tanke på att HMD (företedda Nokia) är gamla kameramästare misstänker jag således att det är Nokia 9 som kommer bli världens första mobiltelefon som kommer få fyra kameror. Dessutom måste det ju finnas en förklaring till den drastiska prishöjningen, och kameror i mobiler är dyrt.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...