Posted in: OnePlus

Specifikationer och bilder på OnePlus 6T

I november kommer OnePlus förhoppningsvis hålla ett event där tillverkaren kan komma att offentliggöra nya flaggskeppet OnePlus 6T. Nu kan bilder och specifikationer ha påträffats på mobilen. 

Enligt källan kommer OnePlus 6T få en 6,4 tumsskärm med Full HD+ – upplösning. Displayen ska vara välvd på långsidorna och panelen ska vara av AMOLED-typ. Under huven sägs det att mobilen kommer erbjuda processorn Snapdragon 845 med antingen 6/64, 8/128 eller 8/256 GB inbyggt minne.

På baksidan sägs det att OnePlus 6T kommer få tre kameror (20+16+8 MP) tillsammans med en främre 16 MP-kamera. I övrigt sägs det att OnePlus 6T kommer få ett 3840 mAh-batteri (naturligtvis med Dash Charge), trådlös laddning, ett 3,5 mm uttag för hörlurar, en fingeravtrycksläsare inbäddad under displayen och Android 8.1 Oreo från start.

 

Back to Top