Konceptbilder på Motorola Moto G7, kan stödja 5G

Det ser ut som att Moto inom kort kommer presentera nya mobilen Moto G7. Nu har telefonen dykt upp på konceptbilder.

Enligt källan kommer Moto G7 få en 6,2 tumsskärm med Full HD+ – upplösning tillsammans med en AMOLED-panel. Under huven sägs det att mobilen kommer få processorn Snapdragon 855 med 4,6 eller 8 GB RAM. När det kommer till det interna minnet uppges det att mobilen kommer få 64, 128 eller 512 GB inbyggt minne. På baksidan sägs det att mobilen kommer få dubbla 20 MP-kameror medans framsidan ska rymma en 18 MP-kamera tillsammans med en sekundär 16 MP-kamera.

I övrigt sägs det att Moto G7 kommer stödja 5G samt få ett 5500 mAh-batteri. Det är oklart när Moto kan komma att presentera mobilen.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...