Posted in: Samsung

Rykte: Använd Samsung Galaxy Note 9 utan DeX-dockan

Den 9:e augusti kommer Samsung hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen Samsung Galaxy Note 9 tillsammans med en ny smartklocka och en en ny surfplatta. Utöver dessa grejer ser det ut som att Samsung kan komma att visa upp en hel del intressanta tillbehör till Galaxy Note 9 där ett av dessa är en stor trådlös laddare som kommer kunna tillåta dig att ladda två mobiler samtidigt på samma laddplatta. 

I samband med lanseringen av Samsung Galaxy S8 och S8+ presenterade Samsung något företaget kallade för DeX, DeX är en station som låter dig koppla in din telefon för att använda som en dator till en skärm, mus och tangentbord. I och med lanseringen av Galaxy S9-telefonerna presenterade Samsung en uppföljare till den första DeX:en. Med Samsung Galaxy Note 9 sägs det däremot att man inte kommer behöva någon DeX-docka för att koppla in telefonen till en skärm. Istället ska man kunna göra det direkt via telefonens USB Type C-kontakt. Det tycker i alla fall jag låter oerhört smidigt!

Kan släppas 24 augusti

Enligt uppgifter så kommer Samsung satsa på att släppa Galaxy Note 9 den 24:e augusti. Det är alltså 15 dagar efter att telefonen presenterats. Samsung Galaxy Note 9 ser ut att bli tillgänglig i färgerna blått, svart och lila direkt från start. Däremot är det inte omöjligt att de svenska operatörerna tar in flera färger på Galaxy Note 9 i framtiden, men det återstår naturligtvis att se!

Källa: SamMobile

Back to Top