Posted in: Apple

Så kan priset på iPhone 9 bli

I september sägs det att Apple kommer hålla ett event där tillverkaren kommer presentera nya iPhones. Däremot sägs det att Apple endast kommer avtäcka iPhonemodellerna med OLED-paneler på eventet. Det då det påstås att LG fått problem med LCD-panelerna som är tänkta att sitta i Apples billigaste iPhone, en mobil som antagligen kommer kallas för iPhone 9.

Nu har en källa spekulerat i vad iPhone 9 kan komma att kosta när den släpps på marknaden. Enligt källan kommer iPhone 9 bli tillgänglig med 64 eller 256 GB inbyggt minne. Utöver det sägs det att Apple kommer släppa en variant av iPhone 9 med dubbla SIM. Modellen med 64 GB inbyggt minne sägs kosta från 599 dollar medans samma variant (fast med dubbla SIM) sägs kosta 699 dollar. 256 GB modellen sägs å andra sidan kosta från 749 dollar (med ett SIM-kort) medans modellen med dubbla SIM-kort ska kosta 845 dollar.

Varför dubbla SIM-kort i en iPhone?

iPhone 9 kan bli Apples första smartphone med plats för dubbla SIM-kort. Tillverkare så som Huawei har under en längre tid haft som standard att ge sina smartphones en extra hållare för ett extra SIM-kort. Apples telefoner säljer inte alls lika bra i Asien som de gör i Europa. Mycket beror det på att tillverkaren bara släppt mobiler med plats för ett SIM-kort (och det höga priset är naturligtvis också en faktor).

Back to Top