Posted in: Samsung

Samsung Galaxy Note 9 sägs få bättre kamera än Galaxy S9

Den 9:e augusti kommer Samsung hålla ett event där tillverkaren kommer presentera nya mobilen Galaxy Note 9. Telefonens specifikationer har läckt på ungefär samma sätt som en SL-buss släpper in värme dessa dagar. 

Nu börjar även mer detaljerade specifikationer dyka upp för mobilen. Enligt flera uppgifter kommer Samsung Galaxy Note 9 bli Samsungs första telefon som kommer kunna spela in Slow Motion-video i 0,4 sekunder. Det kan jämföras med Galaxy S9 och S9+ som “endast” kan spela in Slow Motion-video i 0,2 sekunder.

Det är inte omöjligt att Samsung kommer skicka ut en uppdatering till S9-telefonerna som även ger dom stöd för att spela in 960 FPS-video i 0,4 sekunder (fortfarande “bara” i HD-upplösning).

Back to Top