Ice Universe: Samsung Galaxy Note 9 är inget att se fram emot

Den 9:e augusti kommer Samsung hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp ett gäng nya produkter. Enligt tipsaren Ice Universe kommer hårdvaran inte vara den stora dealen på eventet utan mjukvaran. 

Enligt tipsaren är det Bixby 2.0 som kommer vara den stora grejen. Samsung släppte i samband med Galaxy S8-telefonerna den egna röstassistenten Bixby. En röstassistent som vid detta lag blivit omkörd av Google Assistent.

Det återstår att se vad Bixby 2.0 kan komma att erbjuda för nyheter.

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...