Ännu fler bilder på iPhone 9 och 9 Plus, använder fortfarande Lightning för laddning

I höst kommer Apple presentera de nya mobilerna iPhone 9, iPhone 9 Plus och iPhone XS. Nu har de två förstnämnda modellerna fastnat på flera bilder! 

Det är Benjamin Geskin som delar med sig av bilderna på Apples kommande mobiler iPhone 9 och iPhone 9 Plus. Jag publicerade tidigare idag ett inlägg där jag delade med mig av bilder på enheterna som visade hur mobilerna kommer se ut i stora drag. De här bilderna visar däremot telefonernas detaljer.

Om vi börjar med att ta en titt på telefonernas undersidor så ser vi att Apple kommer fortsätta att utrusta även årets iPhones med en Lightning-kontakt för laddning. Volymknapparna ser ut att sitta på den vänstra långsidan medans av/på-knappen placerats på den vänstra långsidan.

Annons