BlackBerry

BlackBerry KEY2 LE är nära!

Det ser ut som att BlackBerry kommer visa upp en ny telefon på IFA-mässan. Det har under en länge tid spekulerats om att mobilen skulle kallas för BlackBerry KEY2 Lite. Så ser det däremot inte ut att bli. 

Under natten har det avslöjats att BlackBerry KEY2 Lite kommer kallas för BlackBerry KEY2 LE. Skillnaden mellan KEY2 och KEY2 LE är att LE utrustats med något mindre RAM-minne, 4 GB RAM istället för 6 GB RAM. Dessutom ser det ut som att BlackBerry använt sig av mycket plast när man skapat KEY2 LE.

Det är inte spikat när BlackBerry kommer presentera nya mobilen, men det sägs att tillverkaren kommer visa upp den någon gång under IFA-mässan (som går av stapeln i början av september).

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...