Huawei

Ny bild publiceras på Huawei Mate 20 Pro tillsammans med specifikationer

I november kommer Huawei hålla ett event där tillverkaren förväntas visa upp nya flaggskeppet Mate 20 Pro. Nu har en bild på hela mobilen läckt ut på nätet!

På bilden kan vi se att Mate 20 Pro kommer få riktigt mycket skärmyta på framsidan. Källan säger att Mate 20 Pro kommer få en fingeravtrycksläsare placerad under skärmen och att mobilen kommer få tre kameror, varpå den primära kameran ska ha en upplösning på 42 megapixel.

Huawei Mate 20 Pro kommer antagligen utrustad med processorn Kirin 980 tillsammans med 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...