Posted in: Honor, Uncategorized

Här är Honor Note 10

Under dagen har Honor presenterat bamsen Honor Note 10 Lite. Det här är den optimala mobilen för dig som älskar att spela på din mobil. 

Honor Note 10 har fått en 6,95 tumsskärm i formatet 18:9 med Full HD+ – upplösning. Under huven hittar vi processorn Kirin 970, antingen med 6/64, 6/128 eller 8/128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter dubbla kameror, en primär 24 MP-kamera och en sekundär 16 MP-kamera. På framsidan sitter en 13 MP-kamera med “AI-funktioner”.

I övrigt har Honor Note 10 fått ett 5000 mAh-batteri, stereohögtalare (i samarbete med Dolby Atmos), en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, Huaweis GPU Turbo-läge och Android 8.1 Oreo från start. Honor Note 10 ser just nu endast ut att bli tillgänglig i Kina, men det skulle inte förvåna mig om den kommer hit vid ett senare skede.

Back to Top