HTC skickar ut ny uppdatering till U12+

Under natten har HTC börjat skicka ut en ny uppdatering till flaggskeppet U12+. Den här uppdateringen innehåller bland annat säkerhetsuppdateringen för juni-månad! 

Många har klagat över att feelingen i knapparna på U12+ inte alls känns särskilt bra (med tanke på att det inte är riktiga knappar utan är knappar som baseras på mjukvaran). Feelingen i knapparna är något som ska ha förbättrats i uppdateringen. Utöver det har HTC även skickat med ett autozoom-läge till kameran vid videoinspelning.

Det dröjer innan uppdateringen når svenska exemplar av U12+.

 

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.