Google Pixel Uncategorized

MKBHD snackar om varför han övergivit sin Pixel 2 XL

Marques Brownlee har nyligen släppt en video där han går igenom varför han övergivit Google Pixel 2 XL för att istället satsa på ett flaggskepp från 2018. 

Marques Brownlee har gjort en ny video där han går igenom varför han övergivit Google Pixel 2 XL för att istället satsa på en annan mobil. Han nämner bland annat att hans Pixel 2 XL blivit seg med tiden och han misstänker att det kan bero på den ”låga” mängden RAM Pixel 2 XL har.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...