Senaste bilden jämför iPhone XS mot iPhone 9 och iPhone 9 Plus

I höst kommer Apple hålla event där företaget troligtvis kommer visa upp de nya mobilerna iPhone 9, iPhone 9 Plus och iPhone XS.

I den senaste videon kan vi se storleksskillnaden mellan Apples kommande trio. Den minsta iPhonen (som antagligen kommer kallas för iPhone XS eller iPhone X (2018) sägs få en 5,8 tumsskärm med en OLED-panel. Modellen i mitten sägs heta iPhone 9 och ska enligt utsagor erbjud en 6,1 tumsskärm med en LCD-panel.

Den största enheten på bilden sägs heta iPhone 9 Plus. Den här telefonen ska erbjuda en 6,5 tumsskärm tillsammans med en OLED-panel. Vi kan även se att samtliga mobiler fått glasbaksidor, något som tyder på att alla modeller kommer få trådlös laddning.

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...