Senaste bilden jämför iPhone XS mot iPhone 9 och iPhone 9 Plus

I höst kommer Apple hålla event där företaget troligtvis kommer visa upp de nya mobilerna iPhone 9, iPhone 9 Plus och iPhone XS.

I den senaste videon kan vi se storleksskillnaden mellan Apples kommande trio. Den minsta iPhonen (som antagligen kommer kallas för iPhone XS eller iPhone X (2018) sägs få en 5,8 tumsskärm med en OLED-panel. Modellen i mitten sägs heta iPhone 9 och ska enligt utsagor erbjud en 6,1 tumsskärm med en LCD-panel.

Den största enheten på bilden sägs heta iPhone 9 Plus. Den här telefonen ska erbjuda en 6,5 tumsskärm tillsammans med en OLED-panel. Vi kan även se att samtliga mobiler fått glasbaksidor, något som tyder på att alla modeller kommer få trådlös laddning.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!