BlackBerry presenterar Evolve och Evolve X

Under dagen har BlackBerry hållit ett event där företaget presenterat de två nya mobilerna Evolve och Evolve X. Dessa enheter är företagets första i Indien utan ett fysiskt tangentbord. 

Om vi börjar med att ta en titt på specifikationerna för Evolve så har mobilen fått en 5,99 tumsskärm med Full HD+ – upplösning. Under huven hittar vi chippet Snapdragon 450 med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter dubbla 13 MP-kameror medans framsidan pryds av en ensam 16 MP-kamera.

I övrigt har telefonen fått en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, ett 4000 mAh-batteri och Android 8.1 direkt ur lådan.

Om vi kollar till Evolve X så är skillnaden att den här mobilen utrustats med chippet Snapdragon 660 tillsammans med 6 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter dubbla kameror, en primär 12 MP-kamera tillsammans med en sekundär 13 MP-kamera. Något Evolve saknar men som finns ombord på Evolve X är stöd för trådlös laddning.

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...