Posted in: Moto

Säg hej till Moto Z3, sista telefonen från Moto med stöd för MotoMods

Under kvällen har Moto hållit ett event där tillverkaren presenterat  flaggskeppet Moto Z3. Den här telefonen kommer bli Motos sista high-end telefon som kommer stödja MotoMods. 

Om vi kollar in telefonens specifikationer så har Moto Z3 fått en 6 tumsskärm med Full HD+ – upplösning i formatet 18:9. Panelen är av AMOLED-typ. Under huven hittar vi fjolårets processor Snapdragon 835 (!) med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter dubbla 12 MP-kameror (den ena har en färgsensor medans den andra har en sensor för svartvita bilder). På framsidan sitter en 8 MP-kamera.

I övrigt har Moto Z3 fått ett 3000 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på den högra långsidan och Android 8.1 Oreo direkt från start. Telefonen ser inledningsvis endast ut att bli tillgänglig hos den amerikanska operatören Verizon från och med 16 augusti.

Utöver Moto Z3 så visade Moto även upp en 5G-modul till mobilen. Precis som med Moto Z3 ser det dessvärre även ut som att 5G modulen endast kommer bli tillgänglig via Verizon.

Back to Top