Här är kameraspecifikationerna till Huawei Mate 20 och Mate 20 Pro

Huawei kommer troligtvis hålla ett event i november där företaget kommer presentera de nya mobilerna Mate 20. Mate 20 Lite och Mate 20 Pro. Nu säger sig en källa ha fått tag på kameraspecifikationerna till Mate 20 och Mate 20 Pro. 

Bägge telefoner kommer enligt källan få trippla bakre kameror. Skillnaden ska ligga i det tekniska. Om vi börjar med Mate 20 så sägs det att den här mobilen kommer få en primär 12 MP-kamera tillsammans med en sekundär 20 MP-kamera. Den tredje sensorn sägs få upplösningen 8 megapixel.

Om vi går över till Mate 20 Pro så sägs den här telefonen få en primär 40 MP-sensor tillsammans med en sekundär 20 MP-kamera. Den tredje kameran sägs få upplösningen 8 megapixel.

 

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.