Posted in: OPPO

OPPO R17 kan vara utrustad med Gorilla Glas 6

Den 15 augusti kommer kinesiska OPPO hålla ett event där tillverkaren kommer presentera nya mobilen OPPO R17. Nu har OPPO avslöjat en mycket bra nyhet!

OPPO har under natten  avslöjat att företaget kommer bli det första som kommer utrusta en smartphone med Cornings GorillaGlas 6. Andy Wu från OPPO säger följande:

“OPPO and Corning have always maintained a close working relationship, which has enabled a superior user experience for consumers through multiple versions of OPPO smartphones. We are excited to be the first to adopt Gorilla Glass 6 on our upcoming smartphone, and we believe that consumers around the globe will enjoy an unprecedented experience.”

OPPO nämner inte vilken smartphone som kommer bli först ut med GorillaGlas 6. Men med tanke på att tillverkaren kommer presentera R17 om drygt två veckor skulle det inte förvåna mig om det är den telefonen som kommer bli först ut med GorillaGlas 6. Det återstår däremot att se!

Lämna ett svar

Back to Top