Kategorier
Apple

Kommande iPhones dyker upp i Hands-On-video

Den senaste tiden har det spekulerats en hel del om Apples kommande iPhones. Enligt flera källor kommer Apple släppa tre telefoner det här året där iPhone XS Plus sägs bli flaggskeppet. 

Jag har tidigare skrivit att Apple kommer kalla årets iPhones för iPhone 9, 9 Plus och iPhone XS. Men enligt en källa är detta inte fallet. Årets iPhones sägs heta (i storleksordning) iPhone XS, iPhone (2018) och iPhone XS Plus. Enligt källan kommer iPhone (2018) vara den påstådda iPhone 9.

Om detta stämmer återstår att se!

Detta kanske också intresserar dig…

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.