Påstådda specifikationer till ASUS Zenfone 6Z

Det var inte länge sedan ASUS presenterade det nuvarande flaggskeppet Zenfone 5Z. Nu påstås specifikationerna till ASUS Zenfone 6Z ha dykt upp på nätet.

Det sägs att ASUS kan komma att visa upp Zenfone 6Z tidigt nästa år. Enligt källan kommer ASUS Zenfone 6Z få en 6,4 tumsskärm med Quad HD+ – upplösning i formatet 19:9. Telefonen sägs få en SUPER AMOLED-panel från Samsung men även en flärp på framsidan.

Under huven sägs det att telefonen kommer få processorn Snapdragon 855 med upp till 10/512 GB inbyggt minne. Snapdragon 855 sägs även stödja 5G. På baksidan ser det ut som att Zenfone 6Z kan få tre kameror (16 + 24 + 12 MP) medans framsidan sägs prydas av en ensam 12 MP-kamera.

I övrigt sägs det att Zenfone 6Z kommer få ett 3800 mAh-batteri tillsammans med Android 9.0 från start.

 

Annons
Sidan laddas...