Nya uppgifter om Huawei Mate 20 Pro

Det sägs att Huawei kommer hålla ett event någon gång i november där tillverkaren kommer presentera den nya Mate 20-serien.

Enligt nya uppgifter kommer Huawei Mate 20 Pro få en 6,3 tumsskärm med Quad HD+ – upplösning. Under huven sägs det att telefonen kommer få processorn Kirin 980 med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. På baksidan sägs det att mobilen kommer få tre kameror (40 + 20 + 8 MP).

I övrigt sägs det att Mate 20 Pro kommer få ett 4200 mAh-batteri (med 40 watts laddning, vilket är supersnabb laddning). Vidare sägs det att Mate 20 Pro kommer få en fingeravtrycksläsare placerad under displayen samt IP67-klassning. Mate 20 Pro förväntas komma med Android P från start.

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...