Samsung Galaxy Note 9 kommer få bättre kameramjukvara mot S9 och S9+

På torsdag kommer Samsung hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp flaggskeppet Galaxy Note 9. Nu kan Ice Universe avslöja att Galaxy Note 9 kommer få bättre kameror mot Galaxy S9-mobilerna.

Något vi tidigare sett är att Samsung Galaxy Note 9 kommer få dubbla 12 MP-kameror på baksidan (något Galaxy S9+ också fått). Den stora skillnaden mellan kamerorna mellan dessa två mobiler sägs inte vara kamerahårdvaran, utan kameramjukvaran. Enligt källan har Samsung jobbat hårt på att förbättra kameramjukvaran från Galaxy S9+ till Galaxy Note 9.

Ett exempel på detta är att Note 9 ska kunna spela in Slow Motion-video i 0,4 sekunder (att jämföra med Galaxy S9-mobilerna som kan spela in Slow Motion i 0,2 sekunder i 960 FPS). Detta gäller med den högst möjliga Slow Motion-upplösningen, alltså HD-upplösning.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!