Samsung

Samsung Galaxy Note 9 kommer få bättre kameramjukvara mot S9 och S9+

På torsdag kommer Samsung hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp flaggskeppet Galaxy Note 9. Nu kan Ice Universe avslöja att Galaxy Note 9 kommer få bättre kameror mot Galaxy S9-mobilerna.

Något vi tidigare sett är att Samsung Galaxy Note 9 kommer få dubbla 12 MP-kameror på baksidan (något Galaxy S9+ också fått). Den stora skillnaden mellan kamerorna mellan dessa två mobiler sägs inte vara kamerahårdvaran, utan kameramjukvaran. Enligt källan har Samsung jobbat hårt på att förbättra kameramjukvaran från Galaxy S9+ till Galaxy Note 9.

Ett exempel på detta är att Note 9 ska kunna spela in Slow Motion-video i 0,4 sekunder (att jämföra med Galaxy S9-mobilerna som kan spela in Slow Motion i 0,2 sekunder i 960 FPS). Detta gäller med den högst möjliga Slow Motion-upplösningen, alltså HD-upplösning.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...