Googles app Digital Wellbeing nu som beta till Pixeltelefoner

Under kvällen skickade Google ut den första skarpa versionen av företagets nya Androidversion, Android 9.0 Pie. Det finns dock fortfarande en del saker som behövs filas till innan den nya versionen är riktigt ”skarp”. 

En grej som Google inte släppt som skarp i den första versionen av Android Pie (med det fullständiga namnet) är hälsoappen Digital Wellbeing. Den här appen visar dig hur mycket du använder din mobil i form av hur många gånger du låser upp den, hur mycket tid du spenderar i specifika program samt hur många notiser du fått. Utöver det kan appen även aktivera ett speciellt sömnläge på din mobil som bland annat aktiverar blåljusfiltret (du kan naturligtvis ställa in vilken tid telefonen ska gå in i sov-läge).

Digital Wellbeing finnas att hämta hem som beta till Pixel, Pixel XL, Pixel 2 och Pixel 2 XL. Det är oklart när appen kommer i skarp version, men förhoppningsvis är det inte långt bort!

gsmarena_002 (4).jpg

Via GSMArena

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...