Posted in: Google

Spekulation: då skickar tillverkarna ut Android P

Under gårdagen presenterade Google Android 9.0 Pie. Det är dock bara företagets egna telefoner samt Essential Phone som fått ta del av uppdateringen. Men när kommer uppdateringen till de andra mobiltillverkarnas flaggskepp? 

Än så länge går det bara att spekulera, något jag också tänker göra i det här inlägget. Tillverkare så som OnePlus, Sony och Nokia tror jag kan få ut Android 9.0 Pie innan den här månadens slut. Det då dessa tillverkare borde ha lite att optimera utanför den ram som Google gjort.

Om du äger ett nuvarande flaggskepp från exempelvis Samsung, Huawei, LG, HTC och Xiaomi så misstänker jag att du kommer få vänta till början av nästa år med tanke på att dessa tillverkare har desto mer att optimera mot Sony, HMD Global och OnePlus.

Detta kanske också intresserar dig…