Ännu ett tecken på att svenska Google Assistent är nära!

Den 4:e oktober ser det inte bara ut som att Google kan komma att presentera ny hårdvara. Det ser ut som att tillverkaren även kan komma att presentera ny mjukvara i form av Google Assistent på svenska! 

Jag har rapporterat om det förr men nu är det dags igen. På ett Google Nu-kort har en användare fått upp ett kort med rubriken ”Fliken Kommande är inte längre tillgänglig”. Under rubriken står det också ”I fortsättningen är kalendern, trafikinformation, resor och annan anpassad information tillgänglig via Google-assistent”.

Detta betyder att Google Assistent bör bli tillgängligt på svenska i oktober!

Följ Mobilanyheter på Facebook för att vara bland de första att veta när något nytt händer i mobilvärlden!

Screenshot Capture - 2018-08-08 - 12-51-18.png

Tack Alexander Diez Gonzalez! 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...