Samsung kommer göra allt för att Galaxy Note 9 ska sälja så bra som möjligt

Ikväll klockan 17:00 (svensk tid) kommer Samsung hålla ett event där företaget kommer presentera nya flaggskeppet Galaxy Note 9. Nu inkommer det uppgifter om att Samsung ska göra allt i sin makt för att Note 9 ska sälja så bra som möjligt. 

Det märks att Samsung börjar bli lite nervösa (eftersom Galaxy S9 och S9+ sålt sämre än väntat). Nu inkommer uppgifter om att “Samsung kommer engagera sig extra” för att Galaxy Note 9 ska sälja riktigt bra.

Hur ska det gå till? Enligt källan kommer Samsung satsa på att öppna förhandsbokningarna av mobilen extra tidigt, dessutom ska man släppa Galaxy Note 9 tidigare än planerat för att kunna sälja av några stycken innan Apple, LG och Huawei presenterar sina motsvarigheter.

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...