Samsung kommer göra allt för att Galaxy Note 9 ska sälja så bra som möjligt

Ikväll klockan 17:00 (svensk tid) kommer Samsung hålla ett event där företaget kommer presentera nya flaggskeppet Galaxy Note 9. Nu inkommer det uppgifter om att Samsung ska göra allt i sin makt för att Note 9 ska sälja så bra som möjligt. 

Det märks att Samsung börjar bli lite nervösa (eftersom Galaxy S9 och S9+ sålt sämre än väntat). Nu inkommer uppgifter om att ”Samsung kommer engagera sig extra” för att Galaxy Note 9 ska sälja riktigt bra.

Hur ska det gå till? Enligt källan kommer Samsung satsa på att öppna förhandsbokningarna av mobilen extra tidigt, dessutom ska man släppa Galaxy Note 9 tidigare än planerat för att kunna sälja av några stycken innan Apple, LG och Huawei presenterar sina motsvarigheter.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!