Fingeravtrycksläsare under displayen kan bli standard 2019

Vi har bland annat sätt smartphones från Xiaomi, Vivo och Meizu som har fingeravtrycksläsarna placerade under displayen. Nu sägs det att det kan komma att bli standard för 2019! 

Än så länge så är det bara flaggskepp (med undantag för Vivo X21) som utrustats med fingeravtrycksläsare under displayen. Enligt en källa kommer de flesta telefoner utrustas med fingeravtrycksläsare under displayen 2019. Enligt källan ska det skeppas iväg totalt 42 miljoner mobiler med fingeravtrycksläsaren placerad under displayen. Det kan jämföras med nästa år då det sägs att det kommer skeppas iväg 100 miljoner mobiler, alla med en fingeravtrycksläsare placerad under skärmen.

Vi vet att Samsungs kommande Galaxy A-modeller kommer få fingeravtrycksläsare under skärmen. Det är därför inte otänkbart att flera tillverkare kommer utrusta sina mellanklassare med fingeravtrycksläsaren placerad under displayen.

 

Sånt som också kan intressera…

Lämna en kommentar