Samsung gör bort sig gång på gång med sin marknadsföring

Samsung har de senaste månaderna lagt ut nya reklamfilmer för företagets telefoner där man väljer att håna en annan stor mobiltillverkare. 

Ni som följer bloggen vet säkerligen att jag syftar på Apple. Gång på gång hånar Samsung Apple för saker som inte ens stämmer. Samsung påstår till exempel att Galaxy S9+ är snabbare än iPhone X, något den på pappret (och så även i verkligheten) definitivt inte är.

Samsungs senaste reklamfilmer är roliga, inget snack om den saken. Men att försöka håna en konkurrent är inte särskilt smart. Det kan vara en god ide att Samsung börjar satsa på sina egna produkter istället för att håna konkurrenternas produkter!

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...