Samsung gör bort sig gång på gång med sin marknadsföring

Samsung har de senaste månaderna lagt ut nya reklamfilmer för företagets telefoner där man väljer att håna en annan stor mobiltillverkare. 

Ni som följer bloggen vet säkerligen att jag syftar på Apple. Gång på gång hånar Samsung Apple för saker som inte ens stämmer. Samsung påstår till exempel att Galaxy S9+ är snabbare än iPhone X, något den på pappret (och så även i verkligheten) definitivt inte är.

Samsungs senaste reklamfilmer är roliga, inget snack om den saken. Men att försöka håna en konkurrent är inte särskilt smart. Det kan vara en god ide att Samsung börjar satsa på sina egna produkter istället för att håna konkurrenternas produkter!

You might be interested in …

Samsung Galaxy kommer fortsätta vara ledande inom smartphones minst tio år till

Okategoriserad, Samsung

Samsung höll tidigare ett event där man berättade att man tror att man kommer fortsätta vara den ledande leverantören av smartphones i minst tio år ytterligare.  Senaste inläggenMicrosoft bekräftar att Surface Duo kommer släppas 10 september i USA12 augusti, 2020, 15:56Ice visar upp imponerade zoom i Xiaomi Mi 10 Ultra12 augusti, 2020, 6:01Samsung släpper video […]

Read More

Huawei P30 Pro har sämre ljud jämfört med Mate 20 Peo

Huawei

Huawei släppte för någon vecka sedan det nya flaggskeppet P30 Pro i Sverige. Jag har fått hem ett testexemplar av mobolen och har upptäckt en sak som jag inte gillar! Senaste inläggenMicrosoft bekräftar att Surface Duo kommer släppas 10 september i USA12 augusti, 2020, 15:56Ice visar upp imponerade zoom i Xiaomi Mi 10 Ultra12 augusti, […]

Read More

Apple kan få problem med iPhone 12

Apple

Apple kommer med största sannolikhet hålla ett event i oktober det här året där tillverkaren kommer visa upp nya iPhone 12- serien. Nu har det inkommit nya uppgifter om att iPhone 12 kan bli lite knigiv för Apple. Det ser nämligen ut som att en av två tillverkare som kommer tillverka linserna för iPhone 12 […]

Read More