Jag tar en titt på Huawei P20 och P20 Pro i färgen Twilight

Under veckan började Elgiganten sälja Huawei P20 i färgen Twilight, en färg som flaggskeppet P20 Pro funnits i och som blivit mycket omtyckt av Huawei:s kunder. Mobilanyheters enorma redaktion har fått hem en P20 i Twilight för närmare inspektion!

I min mening är det Twilightfärgen man ska ha om man ska köpa en Huawei P20 eller P20 Pro idag. Den här färgen gör att telefonerna sticker ut från konkurrenterna då Twilightfärgen innehåller tre olika nyanser: grönt, blått och lila. Färgerna syns som tydligast när man befinner sig i en ljus miljö. Däremot tycker jag att telefonernas baksidor absolut är snyggast när det inte är fullt dagsljus men inte heller kolsvart.

När det däremot är väldigt mörkt ute så ser det ut som att baksidorna är svarta. Något jag tycker är synd är att Huawei inte lagt på någon bättre behandling mot fingeravtryck. Det då kulören drar åt sig ofantliga mängder av fingeravtryck.

Huawei P20 i Twilight kan köpas på Elgiganten

Följ Mobilanyheter på Facebook för att vara bland de första att veta när något nytt händer i mobilvärlden!

38851732_523696218059957_8457749418618126336_n.jpg

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...